Каспрук заплатив за своє інтерв’ю 80 тисяч гривень?

22.07.2020

Днями на сайті Цензор.НЕТ з’явилось інтерв’ю ексмера Чернівців Олексія Каспрука. Власне нічого нового, окрім чергових скарг Каспрука на всесвітню змову проти нього , почерпнути в цьому інтерв’ю не вдалось. Але тут цікавішим виявився інший факт.

Деякі запитання журналістки, у якої, до слова, саме цей матеріал є єдиним на сайті, дуже схожі за стилем та риторикою з радницею мера Іриною Карімовою. Ну і звісно ні в кого не виникає сумнівів, що інтерв’ю регіонального провінційного мера в рубриці «Резонанс» на головній сторінці Цензору з’явилось на платній основі. І обійшлось це Каспруку у копієчку, яка навіть з його зарплатою є досить суттєвою. Адже подібний матеріал на сайті коштує 80 тисяч гривень. Про це зокрема написав у своєму дописі у мережі Фейсбук журналіст Захар Подкидишев.

«Розбирати текст на запчастини немає жодного сенсу, бо то суцільна маячня ображеного ледацюги. Але мене зацікавило, у скільки ж обійшлося Олексію Павловичу задоволення попіаритися на, так би мовити, всеукраїнському рівні.

Інтерв’ю вийшло на головній сторінці сайту (до цих пір там висить) та у рубриці «Резонанс».

Заходимо на офіційні рекламні розцінки сайту і бачимо, що така стаття обходиться у 67 тисяч гривень без ПДВ, а з ПДВ усі 80 тисяч», – зазначив він у дописі.

Мер, який «голодає» і живе на одну зарплату, щоб розмістити це інтерв’ю, мав би викласти свою зарплату за 3 місяці. Це звісно, якщо він відвертий у своїх скаргах чернівчанам на своє бідне життя і не має інших, прихованих джерел доходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини