Василь Продан розповів, які вулиці відремонтують цього року у Чернівцях

21.07.2020

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан в програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів про завдання, які він ставить перед собою та усіма працівниками на цей рік.

За його словами пріоритетний напрямок роботи –  це дороги. Але не менш важливими завданнями є ремонт тротуарів, громадський транспорт, парки, сквери – це саме те що створює комфорт для проживання у місті. Адже сьогодні Чернівці  можна порівняти з сусідніми обласними центрами, і це порівняння буде не на нашу користь.

«Нам є з чим порівняти, є поряд Франківськ, Хмельницький, Тернопіль. Це приблизно такі самі по розміру міста, як і Чернівці. Звичайно чернівчани туди їздять і можуть порівняти. На жаль, порівняння не на нашу користь.

Тому наше завдання показати, що це можливо, зміни можливі, їх не треба чекати роками. Що якщо людина працює зранку до ночі, має команду то й результат всі відчують», – зазначив Василь Продан.

Але найголовніше завдання на цей рік – це зробити капітальний ремонт вулиць Кармелюка та Хотинської.

«Ну і надзавдання, важливе й амбітне – це зробити в цьому році Кармелюка і Хотинську. Якщо ми це зробимо, то я буду дуже задоволений, що нам це вдалось.

Спільними зусиллями, разом з депутатами Верховної Ради, міськради, разом  громадою міста, з підрядниками, ми маємо це зробити і тому я вірю, що це вийде», – наголосив секретар міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи