Василь Продан розповів коли піде з посади

20.07.2020

Секретар міськради відреагував на проєкт рішення Максимюка про своє звільнення

Голова фракції “Європейської Солідарності” в Чернівецькій міській раді Василь Максимюк зареєстрував проєкт рішення про звільнення з посади секретаря Чернівецької міської ради VII скликання Василя Продана. Про це він заявив у своєму відеозверненні, яке розмістив на власній фейсбук-сторінці.

За його словами зареєстрований проєкт рішення розглянуть на серпневій сесії міськради.

Водночас Василь Максимюк заявив, що ні він, ні Володимир Сєхов, ні інші члени його фракції не претендують на посаду секретаря міськради. Він переконаний, що цю посаду можна доручити Віталію Гавришу, який зараз очолює Департамент розвитку Чернівецької міської ради, або ж Михайлу Яриничу чи Віталію Михайлішину, який вже має досвід роботи на посаді секретаря міськради з 2011 по 2014 роки.

Секретар міськради Василь Продан на брифінгу прокоментував заяви Максимюка. Посадовець вважає це піар ходом депутата міськради і натомість запропонував не відтягувати розгляд цього рішення до серпня, а винести на сесію раніше.

«Ми входимо в черговий політичний сезон, в передвиборчу компанію, і потрібно його політичній силі на чомусь її будувати. Я думаю, що це гарний піар хід для нього напередодні кампанії.

Це буде визначати депутатський корпус, єдине, що не потрібно відтягувати до серпня, якщо буду з ним сьогодні бачитись, запропоную щоб ми це розглянули якомога скоріше.

Якщо секретар міськради не має підтримки депутатського корпусу, то йому немає чого робити секретарем міської ради та керівником міста. Тільки якщо є підтримка, можна працювати злагоджено на громаду міста», – заявив Василь Продан.

Джерело: “Чернівецький промінь”

Коментарі
  • Цікаво. а чому В.Максимюк не запропонував Каспруку звільнитись (піти тимчасово з посади) поки Верхонвий Суд не розгляне спір?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини