Верховний суд припинив повноваження Каспрука

17.07.2020

Рішення остаточне та оскарженню не підлягає

Сьогодні Верховний Суд України розглянув справу щодо дострокового припинення повноважень міського голови Чернівців Олексія Каспрука.

Суд вищої інстанції скасував рішення двох судів про поновлення на посаді міського голови Чернівців Олексія Каспрука.

Суд частково задовольнив касаційну скаргу Чернівецької міської ради, скасував усі рішення по цій справі і скерував для нового розгляду. Від сьогоднішнього рішення суду поновлюється дія рішення Чернівецької міської ради від 26.07.2018 року про дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови Олексія Каспрука.

Нагадаємо, що 26 липня 2018 року депутати міськради достроково припинили повноваження міського голови Чернівців за бездіяльність. Згодом, 23 квітня 2019 року, суд поновив Олексія Каспрука на посаді.

Після поновлення Олексія Каспрука на посаді, у місті знову виникли проблеми з ремонтом доріг, з прибиранням сміття, а довгобуди, які мер обіцяв завершити ще на початку своєї каденції, і досі недобудовані, а деякі не мають навіть орієнтовних термінів завершення.

Коментарі
  • А бабло, которое он получил за все это время, что незаконно был в должности, он должен будет вернуть?

  • Не надо оваций.Графа Монте Кристо из меня не вышло,буду переквалифицироваться в управдомы-говорил Остап Бендер.В данном случае нужно возвращаться на лакокрасочную фабрику мастером.Это твой даже не потолок,чердак,Алексей.Пришло время работать.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини