Безгосподарність мера змушені оплачувати з кишені чернівчан: депутати виділили гроші на зарплату працівникам ЧТУ

16.07.2020

Також 6 млн грн виділили на відновлення після повені водозабору і усунення проблем з водопостачанням у Чернівцях

Депутати Чернівецької міської ради проголосували за перерозподіл бюджетних коштів та підтримали комунальні підприємства, у тому числі проголосували за виділення майже 6 млн грн на зарплату для працівників Чернівецького тролейбусного управління.

Безгосподарність Чернівецького міського голови Олексія Каспрука призводить до того, що депутати змушені рятувати комунальні підприємства дотуючи їх з міського бюджету.

Так, комунальне підприємство  «Чернівецьке тролейбусне управління»  отримало з міського бюджету 10 млн. 319 тис. грн. на виплату заробітної плати, оплату спожитої електроенергії, придбання  лабораторії та ремонт контактної  мережі.

Зокрема, тролейбусне управління отримало 5 926 200 гривень на виплату заробітної плати,  2 493 000 гривень на придбання електровимірювальної пересувної лабораторії, яка дозволяє оперативно виявляти  скриті пошкодження в електромережах,  1 400 000 гривень – на оплату спожитої електроенергії, 500 тисяч гривень – на придбання дроту для ремонту 4,5 км  контактної мережі.

Також з резервного фонду міського бюджету на відновлення після повені насосної станції  Прутського водозабору у с. Біла  виділено 6 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи