Обдерті фасади будинків: місто, яке нам залишає Каспрук…

13.07.2020

Мерія самоусунулась від вирішення проблеми

Фасади будинків у центрі міста востаннє бачили ремонт напередодні 600-річчя Чернівців, у 2008 році. Та попри значні руйнування архітектурної окраси та візитівки міста, міська влада самоусунулась від проблем. Мерія відсилається на те, що останні роки діє закон згідно з яким будинки належать власникам квартир у ньому, а отже й ремонтувати фасади мають мешканці за свій кошт.

Звісно є різниця між ремонтом приватного будинку у Садгорі і будинку з більш ніж сторічною історією у центрі, який є архітектурною спадщиною міста. Цю проблему неодноразово піднімали чернівчани, які обурені ситуацією, але міський голова Олексій Каспрук не бачить в цьому проблеми.

А тим часом фасади будинків продовжують обсипатись на голови перехожим…

Довідка: Телеканал «Чернівецький промінь» започаткував серію відео під загальною назвою «Місто, яке нам залишає Каспрук…». У коротких відео, з різних куточків міста, журналісти показують, які наслідки для Чернівців мало 6-річне перебування на посаді міського голови Олексія Каспрука і в якому стані воно перейде після виборів восени наступному меру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини