Чернівчани остаточно «поховали» рейтинг Каспрука

10.07.2020

Чернівчани, обурені станом чернівецьких доріг та бездіяльністю мера Каспрука, анонсували на сьогодні проведення масштабної акції протесту. Активісти закликали містян підтримати акцію та принести під Ратушу автомобільні шини, які знищені чернівецькими дорогами та безгосподарністю міської влади.

Зрештою, коли під стіни мерії почали стягуватись сотні чернівчан, за дивним збігом в поліцію повідомили про замінування всієї Центральної площі та будівлі міськради. Миттєво з’явилось понад 300 співробітників поліції, які оточили площу і не пускали нікого до Ратуші.

Стало зрозуміло, що міський голова, побоюючись гніву чернівчан, таким ганебним чином, намагається врятувати хоча б крихти свого рейтингу та зірвати акцію протесту. Не зважали у команді Каспрука ані на те, що для цього в робочий час задіяли кілька сотень правоохоронців, ні на те, що перекрили ряд вулиць та паралізували рух практично усіма центральними вулицями і утворились кілометрові затори. Певно розрахунок був на те, що більшість чернівчан, бажаючих взяти участь в акції протесту, просто не зможуть через затори добратись на Центральну площу. Проте задум провалився.

Чернівчани утворили цілу гору з використаних автомобільних шин на початку вулиці Кобилянської.  А згодом ще й організували перформанс, під час якого винесли труну, в яку поклали автомобільну шину та під відомий хіт “Coffin Dance” станцювали з труною. За словами організаторів акції, таким чином вони поховали чернівецькі дороги. Проте насправді сьогодні поховали залишки мерського рейтингу Каспрука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини