Місто, яке нам залишає Каспрук… Площа Пресвятої Марії

08.07.2020

Площа Пресвятої Марії за дві каденції мерства Олексія Каспрука перетворилася на руїну

Площу Пресвятої Марії (кол. Турецької криниці, – прим. ред.) капітально відреставрували до 600-річчя Чернівців у 2008 році. Реконструкцію робили нашвидкоруч, але після відзначення Дня міста, мер Микола Федорук не став виправляти численні недоліки. А за дві каденції мерства Олексія Каспрука площа перетворилась на справжню руїну.

Фонтан не працює вже пару років, розбиті сходи, плитка на площі, ліхтарі, турецька криниця, знищені та не працюють водяні колонки, а в резервуварах для води плаває сміття.

Довідка: Телеканал «Чернівецький промінь» започаткував серію відео під загальною назвою «Місто, яке нам залишає Каспрук…». У коротких відео, з різних куточків міста, журналісти показують, які наслідки для Чернівців мало 6-річне перебування на посаді міського голови Олексія Каспрука і в якому стані воно перейде після виборів восени наступному меру.

Коментарі
  • Занедбано, спаплюжено. Руина. Але містяни байдужі бо терплять, чи не помічають. У депутатів та чиновників свої інтереси. Рятуймо місто!

  • Що нам заважає створити фонд спасіння Чернівців, в тому числі від каспруківців, вибрати наглядову раду від громади і звідтіля фінансувати ремонтні і будівельні роботи? Як вам така пропозиція? Пишіть.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини