Каспрук не спромігся добудувати стадіон, який обіцяв завершити в 2016 році

08.07.2020

Ще в листопаді 2015 Каспрук повідомив, що на вулиці Головній збудують новий сучасний стадіон, який завершать у червні 2016-го року.

Міський голова похвалився, що кошторис складає 12 мільйонів, і лише 2 мільйони потрібно виділити з бюджету, а 10 мільйонів надає FIFA.

Але будівельні роботи розпочались лише у березні 2017-го і невдовзі припинились через нестачу коштів. Та навіть за наявності коштів, стадіон так і недобудували, а в 2018-му мер пообіцяв здати його в липні.

Активні ж роботи на стадіоні розпочались лише після дострокового припинення повноважень Каспрука за бездіяльність. Але коли об’єкт був близький до завершення у крісло мера повернувся Олексій Каспрук. І йому знову не стало літа щоб завершити роботи, до того ж мер вирішив ще дофінансувати об’єкт.

В результаті замість 2 мільйонів з бюджету виділили майже 11, але роботи не завершили і досі. У Ратуші нарікають, що цього разу винна Федерація футболу України.

Нові терміни здачі стадіону в експлуатацію тепер називають обережніше, і поки говорять про серпень, але точно невідомо чи 2020 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини