Цього року у Чернівцях планують відремонтувати лише 3 вулиці

06.07.2020

Гроші на ремонт доріг у Чернівцях є, але їх не використовують

У 2020 році масштабних потужних ремонтів доріг в Чернівцях не буде. Капітально мають ремонтувати лише три вулиці вулиці. Проте чи завершать ремонт цього року, наразі невідомо

Наразі ремонтні роботи неквапливо ведуться лише на вулиці Руській, яку попередньо обіцяли завершити до вересня.

Днями мають розпочати ремонт вулиці Бетховена. Щоправда на 160 метрів вулиці, ремонтникам знадобиться майже 5 місяців, і її обіцяють завершити лише в середині листопада.

Також є сподівання, що відремонтують вулицю Сімовича, де містяни не стали чекати поки міська влада почне рухатись, і розпочали ремонтні роботи за власний кошт. Коли поновили на посаді Володимира Бешлея він взяв це питання на контроль і вже невдовзі виконав обіцянку та виготовив проєктно-кошторисну документацію на ремонт вулиці. Щоправда міський голова миттєво відсторонив від посади керівника ДЖКГ під надуманим приводом, тож ремонт знову під питанням.

При цьому, про обіцяний ремонт на Кармелюка, Рівненській та Хотинській чернівчани можуть цього року забути, його розпочати навряд чи встигнуть.

Зазвичай міський голова звинувачував у своїй безгосподарності депутатів. І хоча кошти виділили вчасно і перепон ремонту ніхто не чинить, відповідальність на себе мер брати не бажає.

Директор ДЖКГ Володимир Бешлей  розповів, що і документи для ремонту багатьох доріг у місті готові, і кошти були, але міська влада не спромоглася організувати ремонт доріг у Чернівцях і на сьогодні використання виділених коштів становить лише 6%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини