НАЗК чекає від Олексія Каспрука пояснень щодо корупційного правопорушення

06.07.2020

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запрошує чотирнадцять осіб для надання пояснень стосовно можливих порушень вимог Законів України «Про запобігання корупції» та «Про політичні партії в Україні». Серед них зокрема і мер Чернівців Олексій Каспрук.

Міського голову Чернівців повторно запрошують дати пояснення за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Олексій Каспрук має надати пояснення з 6 по 10 липня 2020 року.

До публічного оприлюднення інформації Каспрука також повідомили офіційним листом НАЗК.

У разі наявності підстав буде складено протокол про адміністративні правопорушення. Неявка особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення, – повідомляє офіційний сайт НАЗК.

Коментарі
  • Олексію можна сидіти вдома і нікуди не ходити, Для нього те можливе порушення дрібнота, що навіть соромно відволікатись, статус не той. Це якби серйозному злодюзі дорікнути, що він в автобусі без білета їхав. Що б ви думаєте він на таке відповів? Це просто приниження, не більше, удар по воровському авторитету, не більше.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи