«Чернівцітеплокомуненерго» не платить зарплату працівникам, але 3 мільйони віддали за невикористання кредиту

06.07.2020

1 липня з міського бюджету виділили «Теплокомуененрго» 9  мільйонів гривень, аби комунальне  підприємство  змогло виплатити заробітну плату  працівникам та  погасити заборгованість за електроенергію, постачання газу.

Керівник «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчукпереконаний, що усі проблеми через те, що підприємство занадто критикують і недолюблюють.

Однак заяви про упередженість до підприємства спростовують суми фінансової допомоги, котрі виділялися в останній роки, а це десятки мільйонів гривень.

Натомість директор продовжує використовувати риторику міського голови Олексія Касрука, який відповідальність за  усі свої недопрацювання перекладає на політичних опонентів.

Але в той же час Олександр Меленчук так і не зміг пояснити, яким чином підприємство за 5 років не змогло навіть розпочати проєкт з модернізації системи опалення у місті, на який в 2015 році отримали 10 мільйонів євро кредиту. А за невикористання цього кредиту за 5 років з бюджету міста сплатили понад 3 мільйони гривень, які могли піти на зарплату працівникам підприємства.

Коментарі
  • А чому цей талановитий керівник комунального підприємства ще не дає покази у прокуратурі, у тому числі на тих хто його кришує?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи