Чернівчани започаткували флешмоб #накипіло, в якому розповідають про бездіяльність міської влади

01.07.2020

Чернівчани розповідають про численні проблеми міста та порівнюють Чернівці з сусідніми обласними центрами

Обурені станом міста чернівчани започаткували у мережі Фейсбук флешмоб, в якому розповідають про бездіяльність міської влади та мера Олексія Каспрука зокрема. Дописи про занедбане останніми роками місто чернівчани позначають хештегом #накипіло.

Переважно городяни розповідають про численні проблеми міста та порівнюють Чернівці з сусідніми обласними центрами. Зокрема вказують на те як наше місто занепало за останні кілька років, і те як в інших обласних центрах стрімкими темпами розвивається інфраструктура та міста стають більш комфортними для мешканців, – пише “Чернівецький промінь”.

Ми публікуємо уривки кількох дописів у мережі Фейсбук під хештегом #накипіло:

Iryna Tkachuk-Kobelia: Сьогодні першочергове питання вже не в конкуренції з містами-сусідами, а в порятунку Чернівців!

Vasyl Zazulyak: Чому місто стрімкими темпами перетворюється в безнадійну провінцію, в активних і небайдужих людей опускаються руки, а молодь каже, що Чернівці – це діра і «звідси треба валити»?

Чому сусідні обласні центри, котрі ще вчора чернівчани звисока називали» великими селами», зараз видаються набагато привабливішими для життя та роботи нашим городянам?

Богдан Мельник: Вперше я приїхав у Чернівці в 17 років. Побачив місто, яке зачаровує з першого погляду. Але протягом 6 років я спостерігав, як поступово воно руйнується. Незначна кількість громадських просторів, висока орендна плата,  відсутність комфортності – місто незацікавлене в тому, щоб молодь тут залишалася

Аліна Сухомлін: Я хочу гуляти з дитиною, а не грати у гру «зламай ногу» по чернівецьким дорогам. Я хочу ходити чистими вулицями, я хочу аби люди не «вбивали» машини і не витрачали гроші на ремонт через чиєсь недолуге керування містом

Олександр Шкурідін: Починаючи з 2007 року, журнал «Фокус» публікує рейтинг міст України найкращих (найкомфортніших) для життя. До 2013 року включно (окрім 2011) ми стабільно входили в ТОП-5 (в тому числі, мали і перше, і друге, і третє місце). Пам’ятаю, як ми з друзями тішились цьому та по-справжньому гордились такими високими позиціями нашого міста. Але вже 7 років поспіль, Чернівці – «в хвості» рейтингу. Писати, чому так сталось, гадаю, немає сенсу – всі все розуміють.

Галина Жук: Рівно два тижня тому, написала пост про неякісні роботи з поточного ремонту дороги проведені на вулиці Руській. Попросила міську владу належним чином відреагувати, не приймати неякісні роботи та не оплачувати їх, змусити підрядника переробити роботу.

І що? Яка реакція? Пиши, як тобі пишеться!!! Жодних заходів не проведено!!! Один на одного кивають, звинувачуючи, як лебідь, рак і щука! Довели дороги до руїн, а місто занепастили!!!

Коментарі
  • Зробіть невеличку екскурсію навколо єдиного комунального кінотеатру “Чернівці”. Історична будівля Темпль. Навколо срач та антисанітарія. Там є кажуть якісь директор, який заходить мабуть тільки з переднії дверей. Соромно, ганебно, неприпустимо!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини