Міська влада ігнорує чернівчан, які самотужки взялися ремонтувати дороги в центрі міста

30.06.2020

На початку червня чернівчанам увірвався терпець через бездіяльність міського голови Олексія Каспрука. Мешканці зрозумівши, що не дочекаються від влади ремонту своєї вулиці, взялись за ремонт самотужки. Зокрема, відомий кінорежисер Сергій Скобун розповів, що вони приступили до ремонту вулиці Сімовича за власний кошт. Вулиця знаходиться в самому центрі міста, за 100 метрів від об’єкту архітектурної спадщини ЮНЕСКО – Чернівецького національного університету. Проте  Олексій Каспрук не підтримав та проігнорував ініціативу чернівчан.

Взявся допомагати з оформленням необхідної документації відновлений на посаді директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей, але мер його через день відсторонив від виконання обов’язків. Та попри це директор ДЖКГ все ж дотримав свого слова і підготував документи та експертний висновок, тепер слово за мером.

«Знову був на вулиці Сімовича, яка вже «прославлена» на всю Україну. В центрі міста мешканці самотужки збирають по камінцям дорогу!

Мерія не має бути осторонь! Сергей Скобун, як і обіцяв Вам, оперативно підготував всю необхідну документацію, позитивний експертний висновок маю на руках.

Тепер наступний крок за «мером» Каспруком!

Потрібно щоб погодив перерозподіл бюджетних коштів на ремонт Вашої вулиці. Після цього буде тендер, підрядник і завершення ремонту вул.Сімовича», – написав Володимир Бешлей на своїй фейсбук-сторінці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи