Докерувалися: у Чернівцях працівники двох комунальних підприємств місяцями не отримують зарплату

23.06.2020

«Теплокомуненерго» вже півтора місяці відключене від електроенергії за борги, а в «Аеропорту» КРУ зафіксувало численні порушення

Працівники «Чернівцітеплокомуненерго» та чернівецького «Аеропорту» не отримують зарплату, а загальний борг по зарплаті та енергоносіях становить 14 мільйонів гривень. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук написав директор ДЖКГ Володимир Бешлей.

Цікаво, що тепловики ще виплачують штрафні санкції за невиємку європейського кредиту, який взяли пару років тому на модернізацію, і досі не можуть його використати.

В той же час, коли сьогодні на виконкомі обговорювали критичну ситуацію, що склалась на цих двох підприємствах, Олексій Каспрук пішов з виконкому.

«Теплокомуненерго» вже півтора місяці відключене від електроенергії за борги. Робітники не отримали зарплату. Збитки 9 млн.грн. В таких умовах проходить «підготовка» до опалювального сезону 2020/2021.

«Аеропорт» долітався. КРУ зафіксовано численні фінансові порушення. 162 працівники без зарплати. Розмір збитків 5 млн.грн.

Міський голова Олексій Каспрук покинув засідання виконкому, замість того щоб відстоювати необхідність надання фінансової допомоги цим комунальним підприємствам.

Все банально. В нього вже немає аргументів, щоб захищати своїх «ефективних менеджерів» на виконкомі.

Зате мерія відпустки, премії та матеріальні допомоги отримує вчасно», – написав Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи