Каспрук вигадав новий спосіб відсторонити від роботи Володимира Бешлея

16.06.2020

Олексій Каспрук програв усі 4 суди Володимиру Бешлею, тож звільняти директора ДЖКГ мер побоявся

Через день після поновлення судом на посаді директора Департаменту ЖКГ Володимира Бешлея, Каспрук відсторонив його від виконання обов’язків під надуманим приводом.

Власне сам мер Каспрук, ще під час представлення в Департаменті ЖКГ нового заступника Сергія Обшанського, не приховував намірів не давати працювати Бешлею у разі його поновлення судом. Він ще тоді заявив, що звільнить його у перший же день після поновлення. Враховуючи, що Каспрук програв чотири поспіль суди Володимиру Бешлею, він вирішив не звільняти, а відсторонити очільника Департаменту ЖКГ на два місяці, на час проведення службового розслідування щодо проведення додаткових будівельних робіт на проспекті Незалежності.

Проте у своєму дописі на фейсбук-сторінці міський голова вирішив трохи залякати чернівчан. Достеменно знаючи, що ніякий асфальт на проспекті Незалежності зривати не будуть, і що ці роботи давно виконані, почав вводити містян в оману, що Проспект знову можуть перерити.

Прокоментувати ситуацію та допис мера ми попросили директора Департаменту ЖКГ Володимира Бешлея.

«Те що написано в пості мера, це повна маніпуляція і брехня.

Було проведено корегування проєктно-кошторисної документації. Коли Каспрук у травні 2018 року презентував проєкт, виявилось, що там ряд робіт не було враховано. Плюс ми доповнили капітальний ремонт тротуарів», – зазначив Бешлей.

Більше того, виявилось, що мер Каспрук чудово знав, що роботи виконані, і навіть особисто гарантував підряднику їх оплатити, а в бюджеті ці кошти були передбачені.

«Є вже роботи, які виконанні підрядником, але не оплачені. І ці роботи виконувались за дорученням Каспрука. Мер особисто гарантував підряднику, що він за ці роботи розрахується. Більше того у нас в плані ремонту доріг передбачено на це в бюджеті 14 мільйонів гривень. Каспрук сам підписав і передбачив цей розподіл коштів», – розповів директор Департаменту ЖКГ.

Щодо службового розслідування Володимир Бешлей зазначає, що це лише привід відсторонити його від посади, адже коли його звільнили, Каспрук створив робочу групу, яка перевіряла цю документацію, і нічого незаконного не виявили, окрім того цей об’єкт пройшов перевірку КРУ, – пише “Чернівецький промінь”.

Нагадаємо, міський голова Олексій Каспрук звільнив Володимира Бешлея 7 квітня, підробивши документи і оформивши звільнення заднім числом 3 квітня.

12 червня Чернівецький окружний адміністративний суд визнав це розпорядження мера протизаконним та скасував його.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини