Чиновник, який відповідає за ремонт доріг у Чернівцях і має мільйонні статки, радить ремонтувати дороги за свої гроші

14.06.2020

Підлеглий Каспрука заявив, що усі чернівчани, які незадоволені якістю чернівецьких доріг, не платять податки

Чернівчанин Руслан Сакало, який безпосередньо відповідає за стан ремонту доріг у місті, опублікував відео, в якому похвалився, як він з сусідом зробив 60 квадратних метрів дороги поблизу свого будинку, засипавши дорогу гравієм.

Руслан Сакало, який обіймає посаду начальника відділу технічного нагляду за капітальним будівництвом Департаменту житлово-комунального господарства Чернівців, зазначає у відео, що усі хто незадоволений станом доріг у місті, не платять податків. Насправді ж ремонт потрібно робити за власні гроші, оскільки у місті не вистачає коштів.

«Хотів трохи поділитись своїми успіхами у ремонтах доріг у місті Чернівці. Зробив перший об’єкт, вулиця Таджицька. Власними силами, коштами та засобами, разом з сусідом, який живе навпроти, ми зробили 60 квадратних метрів дороги.

Просити нікого не треба, робити потрібно для себе. Така ситуація в місті, що грошей не вистачає, тому що податки не платять. А от хто не платить податки, той і знімає жахливі репортажі про стан доріг в місті Чернівці», – зазначив чиновник.

Цікаво, що згідно декларації про доходи, опублікованої Русланом Сакало на сайті НАЗК, у 2018 році він заробив 11 мільйонів 847 тисяч гривень, а в 2019, його доходи становили вже 15 мільйонів 576 тисяч гривень.

Також на цій вулиці проживає радниця Каспрука Ірина Карімова, яка власне і допомогла прилаштувати Руслана Сакало на високу посаду в ДЖКГ та ще один чиновник Ратуші Ярослав Кушнірик.

Коментарі
  • Контора Башлея платить 1млн300тисяч гривень зарплату в місяць? Або з декларацією лажа або департамент ЖКГ зовсім о…їв, бо в декларації вказано що це зарплата за основним місцем роботи.

  • Бащлей! Доріг в місті немає, а ви звичайному рахівнику таку зарплату(1 298 000грн в місяць) платите. Ви там зовсім з розуму посходили?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини