Каспрук спробував протягнути «шкурняк» однопартійців з «Добробуту» та надати безкоштовно 7 гектарів землі у Чернівцях

11.06.2020

Вартість оборудки мера оцінюється в 100 мільйонів гривень

Сьогодні на сесії міської ради міський голова спробував без конкурсу та аукціону протягнути «шкурняк» своїх друзів з «Добробуту» та передати безкоштовно 7 гектарів землі вартістю в понад 100 мільйонів гривень.

Проте депутати присікли спробу мера подарувати землю громади своїм однопартійцям. Перший проєкт рішення набрав 4 голоси, а другий 6 і рішення не прийняли. В обох випадках Каспрук проголосував за надання землі, а коли його попросили надати поіменне голосування, він відмовився. Спроба мера Чернівців позбавити громаду 7 гектарів землі обурила депутатів.

«7 гектарів землі біля «Добробуту», без конкурсу, міський голова проголосував своїм однопартійцям. Це все, що громаді потрібно знати про мера Чернівців.

Вартість цієї землі 100 мільйонів гривень. Як можна просто взяти і подарувати своїм однопартійцям 7 гектарів землі? У Вас все нормально з совістю?

Не грабуйте громаду, не працюйте на своїх однопартійців, а працюйте на чернівчан», – звернувся до Каспрука Василь Продан

Депутати також нагадали меру, що звичайним чернівчанам без конкурсу не дають навіть 7 квадратних метрів, а тут мер хоче подарувати 7 гектарів. Згадали також, що 7 років тому «Добробуту» вже передали 13 гектарів на яких ринок зробив платну дорогу, – пише «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини