Іграшки, солодощі та яскраві емоції. До міжнародного дня захисту дітей молодь привітала малюків

01.06.2020

Активісти Чернівецького молодіжного крила партії “Опозиційна платформа – за життя” завітали до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Чернівецької обласної державної адімінстрації, привітати діток зі святом, адже вони потребують захисту та підтримки! Це відмінний привід порадувати малечу приємними подарунками і, звичайно, щедрою порцією своєї уваги. Під час зустрічі до дитячого притулку передали іграшки, розмальовки та іншу розважальну атрибутику. Також, порадували дітей солодащами, фруктами.


«Ми вже не вперше допомогаємо центру соціально-психологічної реабілітації дітей, і кожного разу все приємніше спостерігати за тим, як діти радіють подарункам та висловлюють слова подяки!” – зазначає Голова Чернівецької молодіжної організації партії “Опозиційна платформа – за життя” Якуб Алієв.

«На превеликий жаль, і в Чернівцях  є діти, яким бракує тепла та справжнього родинного затишку! Тому приємно, що молодь нашої політичної сили намагається завжди знаходити час і можливості щоб робити життя цих малюків яскравішим», – сказав голова Чернівецької організації політичної партії «Опрозиційна платформа – за життя», Володимир Кедь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини