Каспрук перед виборами починає згадувати про обіцянки, які не виконав за 5 років

25.05.2020

Чим ближчі місцеві вибори, тим частіше Олексій Каспрук згадує про свої передвиборчі обіцянки і ті, які дав впродовж каденції. Враховуючи, що жоден серйозний інфраструктурний проєкт за його каденцію так і не був виконаний, можна припустити, що Каспрук навіть не буде змінювати свою  передвиборчу програму і просто переобіцяє вже раніше озвучене.

Він сміливо може обіцяти безкоштовно пригнати 100 тролейбусів з Румунії, відкрити басейни біля стадіону «Буковина» та в 27 школі, відремонтувати школи та садочки про проєкту НЕФКО, відкрити кінотеатр Миколайчука, стадіон на Головній і т.д. Всі ці довгобуди тривають вже кілька років, а мер в обіцянках лише змінює дату відкриття.

Днями на офіційному сайті міської ради опублікували проєкт оглядової вежі на Соборній, який розглянуть на архітектурно-містобудівній раді у червні. Ніби справа потрібна і цікава для туристів, але саме будівництво оглядової вежі на Соборній площі висотою 65 метрів Олексій Каспрук обіцяв на одному із своїх брифінгів у лютому 2016 року. Тоді мер розповідав про те, що там буде підігрів, кондиціонер, радіогід, Wi-Fi, а в кабіні буде до 43 людей. Та за 4 роки, далі слів та обіцянок, справа не просунулась. Тож враховуючи¸ що чернівчани певно забули ту обіцянку, можна зараз перед виборами видати як свіжу.
Читайте також: Невиконані обіцянки Каспрука. Оглядова вежа на Соборній

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи