Каспрук хоче запустити у Чернівцях маршрутки по 10 гривень

25.05.2020

Олексій Каспрук зазначає, що кому ця ціна зависока, може добиратись самостійно, як і раніше

З 1 червня у Чернівцях можуть запустити маршрутні автобуси, але перевізники вийдуть на маршрут лише за вартості квитка в 10 гривень.

Як повідомив міський голова Олексій Каспрук у прямому ефірі в мережі Фейсбук, перевізники відмовляються возити людей по 5 гривень, кажуть, що їм це буде збитково. Мер зазначає, що після перерахунку,  вартість перевезень в автобусах орієнтовно становить 9-10 гривень. Це питання винесли на виконком і завтра будуть обговорювати це рішення.

За словами Каспрука думки чернівчан розділились, деякі кажуть, що це дорого, а деякі згідні на таку ціну. Проте міський голова наголосив, що ніхто чернівчан не змушує користуватись маршрутками по 10 гривень.

«Жодну людину ніхто не примушує користуватись цим громадським транспортом, якщо ви вважаєте, що 10 гривень це дорого, ви можете не користуватись, а продовжити добиратись самостійно, як ви добираєтесь вже третій місяць», – зазначив мер

Опублікованим на сайті міськради проєктом рішення виконкому, передбачається з 1 червня до повного відновлення руху громадського транспорту організувати підвезення до роботи працюючої категорії населення за спеціальними проїзними і довідками з місця роботи  за схемами руху автобусних маршрутів № № 3, 4, 6, 7, 8, 10, 10-А, 13, 15, 16, 17, 19, 21, 24, 27, 34, 37, які не дублюють тролейбусні маршрути.

При цьому встановити вартість з підвезення вказаної категорії пасажирів у зазначених автобусах у розмірі 10 гривень, – пише «Чернівецький промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини