Каспрук підробив документи про звільнення Бешлея

24.05.2020

Володимир Бешлей переконаний, що його звільнення з посади директора Департаменту житлово-комунального господарства було незаконним і оформлено заднім числом, та готовий надати суду неспростовні докази порушень з боку міського голови Олексія Каспрука. Про це він заявив у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Міський голова звільнив мене поспіхом, заднім числом, що є підтверджено документально. Тобто розпорядження він нібито підписав 3 квітня, хоча 6 квітня він дав мені два письмових доручення. Тобто він сам заплутався чи звільнив він мене, чи не звільнив. А про моє звільнення мені стало відомо лише 7 квітня, і то із засобів масової інформації», – розповів Володимир Бешлей.

Окрім цього, в мотивувальній частині звільнення, Каспрук зазначав догану за нібито несвоєчасне оголошення конкурсу на визначення перевізників та неякісне прибирання міста.

Але на початку травня, у Вінниці, Сьомий апеляційний адміністративний суд визнав незаконним рішення міського голови Олексія Каспрука про догану та скасував розпорядження мера Чернівців.

А згодом, з’ясувалось, що проблеми з прибиранням міста були пов’язані з тендерами, які двічі цілеспрямовано зривали люди, наближені до міського голови.

Коментарі
  • Каспрук, коли приймає незаконні рішення, фальшує, він не може робити такого один: обовязково допомогають підлеглі. При чому лижуть зад хряку безкоштовно. Коли Каспрук піде з посади, треба обовязково провести аудит, виявити всі порушення і всіх працівників, які допомогали чинити беззаконя та гнати їх втриший, щоб більше не було куспруковщини.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини