Перспективний план Чернівецької області вже проголосований і буде реалізовуватися, – Олег Немчінов

22.05.2020

Міністр Кабміну Олег Немчінов зазначив, що рішення приймаються без громад, з урахуванням тої соціально-економічної потреби, яку бачать на місці обласні керівники. Про це він заявив на брифінгу 21 травня під час офіційного візиту в Чернівецьку область.

Олег Немчінов повідомив, що мав нагоду поспілкуватися з представниками місцевих громад, які мали питання щодо перспективного плану Чернівецької області, і цю проблематику взято в роботу

«Ми сьогодні мали нагоду поспілкуватися з представниками місцевих громад, які мають різні проблеми: розташування центру в об’єданій територіальні громаді, в іншої громади є проблема відлучення від неї інших населених пунктів за перспективним планом, в одної громади – це розташування її не на тому щаблі, якому має бути. Всю цю проблематику ми беремо в роботу», – наголосив міністр.

Але в той же час міністр повідомив, що перспективний план розвитку Чернівецької області вже затверджений і буде реалізовуватися.

«Треба розуміти, що дуже багато громад свого часу втратили можливість на добровільне об’єднання і останній рік ми формуємо систему територіально-адміністративного устрою під завершення. Рішення вже приймаються, на жаль, без громад з урахуванням тої соціально-економічної потреби, яку бачать на місці обласні керівники, які подають на затвердження уряду. Ми уважно розглянемо усі пропозиції. Перспективний план Чернівецької області вже проголосований і буде реалізовуватися», – розповів Олег Немчінов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи