Кадрова «оборудка» на смітті: Каспрук призначив Обшанського в ДЖКГ

22.05.2020

Сергія Обшанського призначили в Департамент ЖКГ, але не керівником, а наразі заступником, оскільки зараз немає можливості провести конкурс на цю посаду.

Нагадаємо, ми писали про цю «кадрову схему» Каспрука, яка тривала майже 4 місяці і передбачали саме такий сценарій розвитку подій.

Ще у січні, люди наближені до Каспрука, зірвали тендери на прибирання Чернівців. Згодом, Сергій Обшанський, як керівник Управління благоустрою Чернівців, документував незадовільний санітарний стан міста, у тих районах де були зірвані тендери і відповідно не могло проводитись повноцінне прибирання. Довідка Обшанського стала для Каспрука ймовірним приводом для звільнення директора Департаменту ЖКГ Володимира Бешлея. Ціна цієї кадрової оборудки  – Чернівці, які увесь цей час потопали у смітті та чернівчани, які цим смородом дихали. Але схоже це не особливо зупиняло мера міста.

Оскільки найближчим часом аукціони по цим тендерам таки мають відбутися, все буде виглядати так, що Сергій Обшанський, як герой-рятівник, навів лад у місті, подолавши сміттєвий колапс, який вони самі з Каспруком і створили.

Також Каспрук згадав і про перевіреного та вірного йому кадра Ярослава Городенського. Він раніше керував департаментом економіки, а коли знадобилось «тепленьке місце» для «каспрукового носія велосипедів» Степана Руденко, щоб той отримував з бюджету гарну зарплату (617 тисяч гривень) на час служби в армії, Городенського викинули і перевели в ДМБК, а згодом він звідти звільнився.

Тепер Городенський займе місце Обшанського і буде відповідати за благоустрій в Чернівцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи