У Чернівцях запрацює «Калинівський ринок» та торгові центри

14.05.2020

Рішення про зняття карантинних обмежень прийняла Чернівецька міська рада

Сьогодні під час сесії міськради депутати розглядали питання надання дозволу на роботу непродовольчих ринків та магазинів. На розгляд сесії винесли два проєкти рішення. Один підготували підприємці, а інший Департаменту розвитку. Але згодом все ж створили альтернативний проєкт, до якого включили пункти з обох документів.

Зняття карантинних обмежень з роботи ринків підтримали усі присутні 25 депутатів міськради.

Також дозволили працювати торговим центрам, магазинам, закладам побутового обслуговування населення, відкритим літнім майданчикам просто неба, що належать закладам громадського харчування, за умови суворого дотримання підприємцями вимог Головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів для такого виду діяльності.

Нагадаємо, що в Чернівецькій області ввели адаптивний карантин, а вчора обласна комісія з ТЕБ та НС дозволила органам місцевого самоврядування самостійно приймати рішення щодо запровадження або зняття карантинних обмежень.

Сьогодні під стіни Чернівецької міськради прийшли близько 200 підприємців, які вимагали від міського голови Олексія Каспрука прийняти рішення щодо дозволу на роботу «Калинівського ринку», непродовольчих магазинів та інших ринків міста, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи