Розпочала роботу Наглядова рада Чернівецького національного університету

11.05.2020

Сьогодні у Чернівцях відбулось перше засідання Наглядової ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написала голова Наглядової ради Оксана Продан.

«Обговорювали питання одночасно в Чернівцях і Києві, offline та online. Нові умови створюють нові можливості для реалізації планів і здійснення мрій, маємо їх використати», – написала вона

Ректор Чернівецького національного університету Роман Петришин, який був запрошений на засідання наглядової ради, зазначив, що він був приємно вражений продуктивністю роботи.
«Серйозні проєкти, до певної міри радикальні потреби у структурній перебудові ЧНУ, програма на найближчі (тиждень – два) дії», – написав Роман Петришин.

Нагадаємо 5 травня 2020 року Міністерство освіти і науки України затвердило склад Наглядової ради ЧНУ ім. Юрія Федьковича.

Наглядову раду очолила голова Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» та екс народна депутатка Оксана Продан. Заступником став приватний підприємець Степан Ленігевич, а секретарем – головний радник Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук.

Також до складу ради увійшли голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук та голова облради Іван Мунтян, народні депутати Іван Божик та Андрій Іванчук, а також чернівецькі бізнесмени Михайло Брезовський, Роман Клічук та Ігор Місевич, – пише “Чернівецький промінь

Коментарі
  • Крутий склад! Тепер наш універ буде круче Гарварду. Чи не? Що вони там будуть наглядати? Куди бабло від екскурсій йде?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини