Сесія міськради відбудеться у режимі відеоконференції

06.04.2020

Засідання проводитимуть в режимі відео-конференції з застосуванням програми ZOOM та супроводжуватиметься online відео-трансляцією.

Продовження 78 сесії відбудеться 7 квітня об 11 годині у дистанційному режимі. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Пленарні засідання міськради, виконкому, постійних депутатських комісій можуть проводитися в режимі відеоконференцій (дистанційне засідання), крім питань, що потребують таємного голосування.

На дистанційних засіданнях міської ради можуть розглядатися виключно питання невідкладного внесення змін до міського бюджету, інших питань щодо невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або якнайшвидша ліквідація особливо тяжких надзвичайних ситуацій, спричинених спалахами епідемій та пандемій чи реалізації повноважень, пов’язаних з такими обставинами, процедурні питання.

Рішення про дистанційне засідання буде розміщуватись на офіційному веб-сайті міської ради з одночасним направленням цієї інформації та проєктів рішень на офіційну електронну адресу кожного члена колегіального органу.

Дистанційні засідання проводяться в режимі відео-конференції з застосуванням програми ZOOM, яке супроводжуватиметься online відео-трансляцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи