Під час карантину Чернівецьке управління освіти заплатить майже 700 тисяч за оренду водних доріжок у басейні

27.03.2020

Вчора на засіданні тендерного комітету затвердили заплатити з міського бюджету 678 150 гривень спортивному клубу «Титан» за оренду водних доріжок у басейні. Згідно офіційних даних майже 700 тисяч гривень перерахують ТОВ “Букоімпекс ЛТД”. Тендер не відбувся двічі по причині того, що був лише один учасник, тож була застосовано переговорна процедура закупівлі.

За словами журналіста Василя Забродського, у такий спосіб міський голова «розраховується» з екс-мером Миколою Федоруком, який має долю в цьому бізнесі.

Депутат міської ради Іван Гончарюк переконаний, що в часи коли в Україні скорочується фінансування  по всіх напрямках, витрата таких коштів з міського бюджету не доцільна.

«Ну не може управління освіти без такої послуги обійтися, ну треба під час “чуми” їм плавати… Мартинюк, як розпорядник коштів міг відмовитись від даної закупівлі та надати пропозицію фін. управлінню перекинути ці кошти на інші потреби. Але ні, 700 тис. ми віддаємо на відвідування учнями басейну, в який навряд ми відправимо своїх дітей», – зазначив депутат.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи