Чернівецькій бізнесмен Олег Охотський закликав підприємців об’єднатися та допомогти владі та медикам

25.03.2020

Відомий чернівецький підприємець Олег Охотський закликав буковинських підприємців об’єднуватися щоб спільно допомогти та підтримати владу та медиків у боротьбі з коронавірусом. Про це він написав на своїй сторінці в мережі фейсбук.

«Біда прийшла в наш дім і невідомо, що і скільки за часом нас чекає!!!

За останні пару днів, в ситуації, що склалася, я надав сприяння нашому місту на суму близько 250000 грн і допоможу ще на 1 млн медикам, хворим, поліцейським і нашій владі, оскільки я дуже розумію ситуацію, в якій опинилася моя рідна Буковина !!!

Я цілком розумію проблему, в якій на передовій, коли я буду відсиджуватися вдома, виявляться медики, поліцейські і багато служб нашого міста!!! Хтось скаже це піар, мені плювати, потім коли ми вирвемося з цих кайданів, хоч втопіть мене у бруді!!! Я нікуди як політик більше не піду!!! Моє завдання закликати і попросити наших бізнесменів (міста і області), мобілізувати всі сили, вивільнити фінансові ресурси і допомогти людям на передовій !!

Ми всі з Вами заробили наші гроші в цьому місті і в цій області !! Дуже прошу Вас, зараз їй допомогти!!! Не створюю зараз фондів, щоб це не було під моїм прапором! Прошу Вас, самі виходьте на зв’язок, завідувачам поліклінік, губернатору, меру і т.д., пропонуйте свою допомогу !!!

Хочу закликати всіх підтримати Осачука С, Каспрука О, Дмитрієва А, Єлєнєва В, повірте їм дуже нелегко, вони зараз приймають дуже важливі, серйозні, відповідальні рішення, заради нас з Вами!!! Спасибі їм!!!

Окремо хочу поклонитися і подякувати бізнесменам, про яких я вже чув, які допомагають і виділяють кошти, Добровольського В і Жаровського В. Спасибі вам!!!

Давайте будемо разом в цей нелегкий час. Нас чекають важкі часи, але ми впораємося!!!», – написав Олег Охотський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи