Замість гречки, медичні маски: Каспрук пробує «купляти» прихильність чернівчан перед виборами

23.03.2020

Мер вирішив пропіаритись на «смертях» та коронавірусі.

Відсьогодні у Чернівцях мер Каспрук ввів «масковий режим». На усіх об’єктах, які ще працюють у місті, люди мають перебувати у масках.  Більше того, без маски тепер не зайдеш навіть до супермаркету чи аптеки. За словами мера, влада контролюватиме, аби в супермаркетах та інших об’єктах, які працюють, не допускали відвідувачів без масок.

Звісно можна згадати, що від коронавірусу захищають лише маски відповідного класу захисту, але навіть простеньких медичних масок зараз в місті не знайдеш, а аптеки рясніють оголошеннями на дверях: «масок у наявності немає». А якщо десь все ж з’являються маски у продажу, то ціни завищені у десятки разів.

Натомість Олексій Каспрук запропонував чернівчанам самостійно пошити маски з кількох шарів старої футболки. За словами мера для людини, в якої є дві руки, голка і нитка – це буквально півгодини-година роботи.

На думку журналіста Святослава Вишинського, влада приймає не раціональні, а популістичні рішення, чим сама і поширює паніку, адже міська влада не в змозі забезпечити населення масками вже у понеділок.

Проте на вихідних у місті волонтери все ж роздавали медичні маски на вулицях міста. Разом з масками давали листівку з надписом: «Бережіть себе на та близьких. З повагою, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук».
Тобто в п’ятницю ввечері міський голова сіє паніку та попереджує, що в понеділок без масок вас не пустять ні в магазин за продуктами, ні в аптеку за ліками. А вже через день на вулицях роздають маски від його імені.

Те, що мер вирішив пропіаритись на «смертях» та коронавірусі, це його особисте право, а моральну сторону цього вчинку оцінять чернівчани.

Виборча кампанія розпочалась. Брудна і безсоромна. Цього разу виборців купують не гречкою, а медичними масками.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини