Каспрук подолав коронавірус у Чернівцях двома бетонними плитами

21.03.2020

Міський голова перекрив міст через Прут

Можливо мери інших українських міст, менш прогресивні ніж Олексій Каспрук, візьмуть собі на замітку блискавичний спосіб подолання коронавірусу, який реалізували у Чернівцях.

Ще три дні тому Каспрук розповів про безпрецендентні заходи безпеки, які від ранку 19 березня введуть на усіх в’їздах в місто. За словами мера у Чернівці можна буде заїхати лише через контрольно-пропускні пункти. На КПП мали проводити температурний скринінг, вести облік транспортних засобів, водіїв та пасажирів. Проте КПП не з’явились ні 19, ні 20, ні сьогодні.

Але вчора, з метою недопущення поширення коронавірусу у Чернівцях, міський голова підписав розпорядження про встановлення двох бетонних блоків, якими перекрили міст через Прут на вулиці Січових Стрільців (заїзд у місто з боку «Кемпінгу»). А для надійності поставили охороняти їх патрульну поліцію.

Заїхати у містоз боку Хотина, як і раніше, можна було і через Гравітон по об’їзній, і через Хотинську, а ось Січових Стрільців мер перекрив долаючи поширення коронавірусу.
Але не встигли ще чернівчани вдосталь посміятись у соцмережах з абсурдного рішення мера, як через дві години бетонні блоки забрали. У прямому ефірі про це повідомив сам мер Каспрук, залишивши у чернівчан ще більше запитань  ніж до цього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи