Безкоштовний проїзд для медиків від Каспрука: медсестру змусили платити і ледь не вигнали з тролейбусу

20.03.2020

Слова та обіцянки мера знову розходяться з реальністю

Вчора, під час свого ефіру в мережі фейсбук, мер Олексій Каспрук, заявив, що для медиків у Чернівцях проїзд буде безкоштовний, і що їм почали видавати спеціальні проїзні.

«Сьогодні медикам почали видавати спеціальні проїзні, які будуть давати їм право на безкоштовний проїзд. Для інших категорій проїзд залишається платним», – зазначив мер.

Проте виявилось, що обіцянки і слова мера, як завжди дещо розходяться з реальністю. Чернівчанка у групі «Чернівці. Підвези медика» в мережі вайбер розповіла, що сьогодні медсестра платила за проїзд, на неї ще й нагримала кондуктор.

«Сьогодні наша медсестра їхала в тролейбусі. Була одна. Кондуктор на неї розкричалася, чого, мовляв, ми повинні через вас працювати, ви мене можете заразити. Водій вискочив з кабіни, вимагав посвідчення. Ще й заплатила за проїзд».

Інформацію про те, що сьогодні проїзд для медиків ще платний підтвердили і в ЧТУ.

«Медики сьогодні тільки отримують посвідчення, які дозволять возити їх безкоштовно, на сьогодні ранком усі ще оплачували. Вчора був заступник міського голови Володимир Середюк , показав кондукторам ці посвідчення, які дають право на безкоштовний проїзд. Тільки як їм видадуть проїзні, при наявності посвідчення медика, будуть їздити безкоштовно», – зазначив Виконувач обов’язків начальника Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк.

За словами керівника ЧТУ посвідчення або довідка з роботи потрібна щоб ці проїзні не передавали іншим.

Джерело: “Чернівецький промінь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини