Чернівчани платять по 12 гривень за проїзд у тролейбусі (відео)

13.03.2020

«Електронний квиток» Каспрука “дурить” чернівчан

Декілька років Олексій Каспрук обіцяв ввести електронний квиток у громадському транспорті. З великими потугами у грудні 2019-го таки почали встановлювати валідатори у тролейбусах. Та безготівковий розрахунок за проїзд в громадському транспорті досі працює некоректно. За одну поїздку у тролейбусі з карток чернівчан списували гроші 2-3 рази.

67 валідаторів обійшлися місту у 3 мільйона 20 тисяч гривень. Але вже через два місяці частину з них віддали на ремонт через несправність. А ті, що залишились взагалі дали збій.

11 березня з багатьох чернівчан, які розраховувались в тролейбусах картками, гроші знімало по декілька разів. Люди повідомили у соцмережах, що за разовий проїзд знімало по 12-16 гривень з картки.

У муніципальному інфоцентрі про проблему знають. Керівник МКП «Муніципальний інфоцентр» Іван Паращук перекладає провину на банк. У свою чергу в банківській установі неточність роботи власної системи виключають. Обслуговуюча валідатори компанія не здійснювала списання на вихідних, тож згодом списали за ті дні, але стався збій і кошти списались по декілька разів.

Чернівчани тепер сумніваються чи довіряти такій системі оплати знову. Адже за два місяці роботи система електронної оплати проїзду постійно дає збої, валідатори не дають квитків, ламаються або ж нараховують потрійну оплату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи