Водій Каспрука відмовився відшкодовувати лікування 82-річній бабусі, яку він збив під Ратушею

12.03.2020

У жінки після ДТП діагностували перелом руки

Бабуся, яку торік збило на зебрі авто мера, вже вкотре оббиває пороги суду. Жінка просить справедливості, бо ж водій ніякого покарання так і не поніс. Нині у справі про «наїзд під Ратушою» відбулось четверте засідання.

Прямо на пішохідному переході під міською радою авто Каспрука збило бабусю. За кермом був особистий водій мера, який тоді свою вину заперечував та заявив, що жіночка йшла підсковзнулася, упала на лікоть і потекла кров.

Постраждалу 82-річну Орисю Штефаніцу швидкою відвезли до лікарні, а вже там медики діагностували у неї перелом правої руки. Лікування старенькій оплатила донька.

Ні мер Каспрук, ні його водій, перед жінкою так і не вибачились, у лікарні не відвідували. І хоча водій визнав свою вину у суді, та ні оплатити лікування, ні відшкодувати моральну шкоду старенькій не поспішає.

«Ні разу ніхто не вибачився, ніхто не приходив. Ніхто мені нічого не дає і не намагався і нічого я ні в кого не брала ні копійки, навіть бутилочку води ніхто мені не купив», – заявила у суді потерпіла.

Усі докази, зокрема і відео з місця події,  будуть досліджувати вже на наступному судовому засіданні. Його призначили на 2 квітня.

Джерело: “Чернівецький промінь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи