Каспрук вже місяць не помічає стихійне сміттєзвалище під своїми вікнами (фото)

10.03.2020

Чернівчани вирішили спробувати привернути увагу мера через фейсбук, де він значно активніший ніж на роботі

Вже місяць на перехресті вулиць Павла Каспрука та Алма-Атинської росте стихійне сміттєзвалище, але прибирати його ніхто не збирається, а чернівчан футболять з одного КЖРЕПу в інший. Чернівецької дійсності ситуації додає, що сміттєзвалище знаходиться практично під вікнами міського голови Чернівців Олексія Каспрука, який не помічає проблему.

Обурені чернівчани вирішили звернути увагу мера через мережу фейсбук, де він буває значно частіше та активніший ніж на роботі, і опублікували фото сміттєзвалища у групі «СтопХам Буковина».

«Олексій Каспрук (у якого це під вікнами), допоможіть знайти крайнього хто має це прибрати, а прибрати потрібно, бо там вже щурі як коти, за розміром.

Уточнюю ось така ситуація на Алма-Атинській вже місяць, а може і більше, і там бігають вже не мишки, а справжні щурі. На моє звернення в Кжреп 5 (якому ми сплачуємо щомісячно не малу квартплату), мене почали ганяти по різних номерах телефону, в результаті відхрестились і сказали це претензії до Кжрепу 17, так як у них двірників нема. Поспілкувавшись з начальником Кжреп 17, мене знову спрямували в Кжреп 5, а тут все знову це не до нас і так далі. Так до кого звернутись???», – пише ‎Olha Hryzhak.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини