Чернівчани втомилися від бездіяльності Каспрука і готові це довести на виборах

10.03.2020

Ситуація з коронавірусом у Чернівцях показала хто є хто у місті.

Реакція посадовців на біду у Чернівцях була різною. Секретар міської ради Василь Продан перерахував свою двомісячну зарплату лікарям інфекційного відділення, голова ОДА Сергій Осачук тримав під контролем ситуацію у місті та області щоб убезпечити панічні настрої та поширення неправдивої інформації, секретар виконкому Антоніна Бабюк заспокоювала людей на Гравітоні під під’їздом хворого на коронавірус чернівчанина, міський голова Олексій Каспрук, вже звично, перекладав відповідальність на інших.

На тому ж зібранні людей на Гравітоні Каспрук у всіх критичних ситуаціях згадував обласну владу, мовляв він тут ні до чого. Але вже наступного дня, він прийшов на брифінг голови ОДА Сергія Осачука, щоб пропіаритись та «посвітити обличчям». Про це в програмі «Підсумки тижня» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів журналіст Святослав Вишинський.

«Це, очевидно аукнеться мерові міста на виборах. На Гравітоні люди почали попереджувати міського голову. Один із мешканців сказав «ми згадаємо вам все на виборах восени». Це вже говорить про певний рівень кипіння. І це кипіння буде проявлятись в різних сферах, не тільки в таких критичній ситуаціях. Люди вже просто втомились від бездіяльності міського голови», – зазначив Вишинський.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини