Чернівці знову без опалення та води

17.02.2020

Каспрук сподівається, що на вулиці буде тепло

Як повідомили у «Чернівціводоканалі» у зв’язку з аварійно-ремонтними роботами на водогоні на вул. Зарожанській та вул. Канівській 17 лютого з 6:00 год до 00:05 18 лютого буде відсутнє водопостачання в будинках за наступними адресами:  Соборна площа, вул. Котляревського, вул. І. Франка, вул. Л.Українки, вул. О. Кобилянської, вул. Богомольця, вул. Щербанюка, вул. Ткача, вул. Кутузова, вул. Суворова, вул. Боброва, вул. Достоєвського, вул. Аксенина, вул. Канівська, вул. Каспрука, вул. Рівненська, вул. Героїв Майдану, вул. Алма-Атинська, вул. Ковельська, вул. Небесної Сотні, проспект Незалежності, вул. Горіхівська, вул. Дзержика, вул. Луковецька, вул. Заставнянська, вул. Київська та прилеглі вулиці.

Через ремонтні роботи водоканалу впав тиск води і довелося зупинити котельню на проспекті Незалежності «Південна-1». Про це на своїй Фейсбук сторінці повідомив міський голова Олексій Каспрук. Щоправда мер запевняє, що ремонтні роботи завершать не до півночі, як анонсували у «Водоканалі», а до 16:00.

«Сподіваюся, що весь день буде сонячним і чернівчани не відчують незручностей. Водоканал обіцяє завершити роботи до 16.00. Ще кілька годин піде на заповнення систем водою. До вечора подачу тепла буде відновлено», – написав мер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини