“Не розумію, як Мартинюк може дивитись людям в очі”. Віталій Михайлішин обурився неякісним харчуванням дітей в садочках

31.01.2020

Депутат міськради вважає, що тендер на постачання масла в садочки треба розірвати, а головного освітянина звільнити.

Депутат міської ради та колишній керівник міста Віталій Михайлішин, в ефірі програми «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь», розкритикував діяльність міського голови Олексія Каспрука та головного освітянина Сергія Мартинюка через постачання у чернівецькі садочки неякісних молочних продуктів.

Віталій Михайлішин переконаний, що після листа СБУ про виявлення неякісних продуктів в чернівецьких садочках, необхідно було перш за все розірвати договір з постачальником, а також звільнити головного освітянина та причетних осіб до цих тендерів.

«Не можна заробляти на здоров’ї дітей. Я переконаний, що СБУ та інші правоохоронні органи поставлять крапки у цих питаннях.

Але ми бачимо, що ця ситуація повністю влаштовує керівника міста та начальника управління освіти. Адже це не вперше коли в школи та садочки Чернівців постачають неякісні продукти. В 2018 році у нас була закупівля неякісної риби, в 2017 також була закупівля неякісних продуктів.

Мене це дуже обурює. Я не розумію як Сергій Мартинюк після цього може ходити по місту та дивитись людям в очі», – зазначив Віталій Михайлішин.

Коментарі
  • Кримінальну справу закриють. Каспрук і компанія перебросять кошти з неякісною ковбаси на масло і продукт вмить стане якісним. Для відома стосовно стану правоохоронної і судової системи слухай рознову Баканова з Трубою.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини