Каспрук ввів в оману чернівчан поширивши фейк ЗМІ

23.01.2020

Міський голова на своїй сторінці в мережі фейсбук повідомив, що директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей захворів тому, нібито, не зміг ознайомитись з доганою, яку оголосив йому Каспрук.

«На жаль, Володимир Васильович не зміг ознайомитись з доганою та написати пояснення щодо кимось “привласнених” 5 млн. грн. В департаменті повідомили, що він захворів», – написав міський голова.

Виявилось, що інформація про лікарняний Володимира Бешлея з’явилась у деяких ЗМІ з посиланням на коментар невідомої особи в Департаменті ЖКГ. Саме цим серйозним джерелом, а не телефонною розмовою безпосередньо з Бешлеєм, схоже і керувався міський голова дописуючи у фейсбук відверту брехню. Не дивно, що Чернівці нині на останніх місцях у рейтингу комфортності, якщо у мера міста такий рівень комунікації зі своїми підлеглими.

Виявилось, що Володимир Бешлей перебуває на роботі, а міський голова йому навіть не телефонував, тож інформацію про лікарняний і хворобу він скоріш за все прочитав у ЗМІ та поширив на своїй фейсбук-сторінці. Про це у коментарі «Чернівецькому променю» розповів директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

«Я перебуваю на роботі, працюю у звичайному режимі, ніяких лікарняних немає, а міський голова мені сьогодні не телефонував», – розповів директор Департаменту ЖКГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини