Прийде весна, будемо знімати, – Василь Продан

07.01.2020

Лише 24 грудня у парку Шевченка запрацювало нове економне освітлення, адже чернівчани неодноразово нарікали на те, що в центральному парку Чернівців у темну пору доби не прогуляєшся через темряву. А це і питання безпеки містян.

Та перед Різдвом виявилось, що освітлення в парку не працює. Телеведучий “Чернівецького променя” Святослав Вишинський у мережі “Facebook” опублікував фото, зроблене в ніч з 5 на 6 січня. На знімку видно, що в центральному парку міста не світить жоден ліхтар.

Як прокоментував ситуацію секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, світло на ніч вимикають за рішенням дирекції парку.

Прийде весна, будемо знімати“, – написав Василь Продан, натякаючи чи то на мера, чи то на директора парку Юрія Венгринюка.

Нагадаємо, на даний проєкт витратили 1,5 мільйона гривень з державної субвенції. Наразі замінили 49 опор та ліхтарів. Але парк і далі потопає у пітьмі.

Нагадаємо, 21 грудня в Чернівцях на Соборній площі погасла новорічна ялинка, на встановлення якої з міського бюджету витратили більше 300 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини