У місті активно ремонтували дороги, але після поновлення Каспрука ситуація дещо змінилась, – Василь Продан

27.12.2019

Секретар міськради Василь Продан у програмі «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів про підсумки 2019 року.

За його словами в місті відбувались зміни, зокрема активно ремонтувались дороги, щоправда після поновлення Олексія Каспрука на посаді мера у квітні, ситуація дещо змінилась.

«Що стосується Чернівців і роботи депутатського корпусу, то ми бачили, що з початку 2018 і увесь 2019 рік, а особливо перша половина, пройшла під знаком ремонту доріг.

Ми зробили Героїв Майдану з розширенням, також, по суті, завершили проспект Незалежності, і це тільки ті великі об’єкти, які не можуть не помітити чернівчани», – розповів Василь Продан

За його словами проспект Незалежності вийшов зразковим, і саме так, з ідеальними дорогами, тротуарами та сучасним освітленням, має виглядати все місто.

«Я вважаю, що проспект вийшов дуже гарним, в чомусь дещо зразковим. Мені  приємно їхати цією вулицею. Я би хотів, щоб все місто в нас було таким і виглядало так, як сьогодні проспект. Настільки ж освітленим, з таким гарним дорожнім покриттям та тротуарами», – зазначив секретар міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи