Каспрука влаштовує корупція та хабарництво в чернівецькій освіті

27.12.2019

Не зважаючи на останнє місце в Україні за результатами ЗНО і перше місце за рівнем корупції в освіті, міський голова Олексій Каспрук не звільняє керівника управління освіти міста Сергія Мартинюка.

Нещодавно соціологічна група «Рейтинг» провела всеукраїнське опитування за результатами якого вже другий рік поспіль чернівецька освіта визнана найкорумпованішою в Україні. Про це в ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів секретар міськради Василь Продан.

За його словами депутатський корпус неодноразово звертався до міського голови з вимогою звільнити начальника управління освіти Сергія Мартинюка, але Каспрука влаштовує такий стан справ.

«Ми найгірші в Україні за результатами ЗНО і перше місце за рівнем корупції, які ще треба показники для того щоб звільнити цього керівника управління освіти? Якщо міському голові не подобаються депутати чи він вважає, що є  якесь упереджене ставлення до Мартинюка, то подивіться хоча б ті рейтинги, які робились на замовлення американської компанії по всій Україні.

Результати ЗНО це навіть не опитування, це чіткі результати. По ЗНО на останньому місці, по корупції і хабарництву на першому, і міського голову це все влаштовує», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи