Розпочали монтаж скейт-парку для дітей, будівництво якого ледь не зірвали радниця Каспрука та директор парку

17.12.2019

Вчора в «Жовтневому» розпочали монтаж скейт-парку. Проте, професіонали з команди Каспрука ледь не зірвали будівництво цього необхідного для дітей майданчику.

Історія почалась коли ще активісти Тетяна Шепелько та Юрій Воронка намагались використати у політичних цілях дітей, які просили побудувати у Чернівцях скейт-парк. Багато звучало голосних обіцянок з сесійної трибуни і зрештою, Шепелько та Воронка пообіцяли інвестора на будівництво скейт-парку, який подарує місту половини суми.

Депутати виділили половину коштів і директор департаменту ЖКГ міської ради Володимир Бешлей замовив у підрядника конструкції для скейт-парку. Та коли потрібно було сплатити другу половину Шепелько і Воронка розповіли, що інвестор зник і грошей немає.

Тож через горе-активістів будівництво скейт-парку було під загрозою зриву, адже не вистачало 700 тисяч гривень. Довелось у терміновому порядку в бюджеті міста відшуковувати кошти і забирати по суті з інших об’єктів, щоб профінансувати повну вартість будівництва.

Звісно можна було зачекати поки Тетяна Шепелько продасть у фейсбуці картин на 700 тисяч гривень, адже після зникнення інвестора, вона вирішила саме таким чином заробити решту суми. Але при всій повазі до художніх талантів пані Шепелько, і враховуючи кількість та ціни за якими вона їх продавала, чернівецькі діти чекали б на скейт-парк ще кілька років.

За дивним збігом одразу після цього Тетяна Шепелько отримала посаду радниці від Каспрука, а Юрія Воронку мер призначив директором парку «Жовтневий». І ось тут незрозуміло, чи Каспруку сподобалось те як Чернівці ледь не втратили скейт-парк, адже це в його стилі через безгосподарність будувати об’єкти по кілька років, чи, можливо, «розраховувався» посадами за ганебний «цирк» з використанням дітей на сесіях з метою дестабілізувати роботу.

Довідка:  Скейт-парк вартуватиме місту 1 мільйон 300 тисяч гривень. Ще 750 тисяч гривень передбачили на благоустрій території скейт-парку (поруч облаштують доріжки та проведуть освітлення).

Монтажем конструкції скейт-парку займається компанія «Рейд-парк». Обіцяють повністю облаштувати майданчик за тиждень. Він матиме суцільне покриття і не потребуватиме встановлення асфальтної чи бетонної підлоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини