Якщо вірити обіцянкам Каспрука, кінотеатр Миколайчука відкриють до кінця року

13.12.2019

Гроші вже надійшли, тож невдовзі, як і обіцяв мер, завершать ремонтні роботи

Наприкінці вересня Каспрук пообіцяв відкрити кіномистецький центр імені Миколайчука у разі надходження коштів з державної субвенції

«Дайте нам два мільйони і ми відкриємо його через два тижні», – розповідав на брифінгу мер журналістам.

Свою обіцянку Каспрук повторив на брифінгу і наприкінці листопада.

І ось у середу стало відомо, що Мінфін та Держказначейство розблокували кошти субвенції на соціально-економічний розвиток, а отже у Чернівці надійдуть гроші на добудову кіномистецького центру імені Миколайчука.

Здавалось би Каспрук, який ще 5 років тому обіцяв відреконструювати кінотеатр Миколайчука, мав би першим про це розповісти. Тим більше, що в цей день був його брифінг, а отже була можливість похвалитись журналістам та чернівчанам, що кошти невдовзі надійдуть, і як він і обіцяв ремонт завершиться через два тижні.

Про те, що кошти надійшли повідомила депутатка Верховної ради від Чернівців Олена Лис

«За результатом злагодженої роботи народних депутатів від одномандатних округів та Уряду кошти, що були заблоковані Міністерством фінансів України та Держказначейством України 12 грудня надійшли на рахунок Чернівецької міської ради.

– 1452,832 тис. грн., реконструкція кінотеатру ім. І. Миколайчука під кіномистецький центр на вул. Головній, 140;

– 1359,44 тис. грн., реконструкція ДНЗ №54 на вул. Вірменській, 17-А», – написала вона на своїй сторінці в мережі фейсбук.

Тож якщо Каспрук господар свого слова, наприкінці року на чернівчан очікує офіційне відкриття кіномистецького центру імені Миколайчука.

Коментарі
  • А они справятся? Там работает двое строителей. И где они за две недели найдут рабочих для окончания стройки века. И уже должны объявлять конкурс на назначение директора заведения.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини