Після років феодально-корупційної вотчини на чернівецькій митниці ми будемо закручувати там гайки, – Нефьодов

12.12.2019

Голова Державної митної служби Максим Нефьодов на прес-конференції в Києві заявив, що після років феодально-корупційної вотчини на чернівецькій митниці, зараз вже вдалось досягти суттєвих змін з введенням нової митниці.

«Чернівецька область знаходиться під особливим контролем, тому що, на жаль, багато років там була феодально-корупційна вотчина» – заявив голова Держмитслужби.

Нефьодов нагадав як президент Зеленський публічно закликав звільнитись керівника митниці Миколу Салагора, але той пішов на лікарняний і почав десь ховатися. Проте після введення нової митниці почали «закручувати гайки» на кордоні.

«Лише кілька  тижнів тому, під час запуску нової митної служби, вдалось змінити керівний склад на Буковині, і більшість керівників митних постів, тому поступово ми вийшли на це поле бою і будемо закручувати там гайки», – заявив Нефьодов

Проте найбільша контрабанда в Україні, за словами голови Державної митної служби все ж зосереджена не в  Чернівецькій області

Найбільша контрабанда точно не може йти через Чернівецьку область, просто якщо взяти до уваги кількість пунктів пропуску та стан автодоріг там. Зрозуміло, що найбільша контрабанда є там, де заходить найбільша кількість вантажів, де найбільша кількість пасажирів, де найбільше працює компаній. В першу чергу це Одеса, як основні морські ворота України, і це, звичайно, західний кордон. Це Львів, це Волинь і це Закарпаття“, – сказав Нефьодов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини