У тому, що Чернівці опинились на останніх місцях за рейтингом комфортності, Каспрук звинуватив ЗМІ та чернівчан

11.12.2019

За результатами п’ятого всеукраїнського муніципального опитування, яке провела соціологічна група «Рейтинг», Чернівці опинились на 23-му місці із 24-ох областей у рейтингу найкомфортніших міст України, чернівецькі освіта і медицина на першому місці за рівнем корупції, 46% чернівчан не схвалюють роботу Каспрука, а 20% вимагають його негайної відставки з посади.

Проте на думку Каспрука, його вини у цьому немає. Винні ЗМІ та чернівчани, які у соцмережах  розповідають, що у Чернівцях все погано, а насправді вони помиляються і не бачать правильних та хороших речей.

«Те, що зранку до ночі по радіо, по телеканалах, по деяких сайтах та в соцмережах розказують, що в нас все погано-погано-погано, впливає на людей. Вони за ці роки починають в це вірити. У нас мало позитивних емоцій, мало реакції на якісь правильні та хороші речі“, – розповів Олексій  Каспрук у коментарі «Молодому буковинцю».

Та схоже ці позитивні речі помічає лише Каспрук і найближче його оточення у вигляді умовних Карімових та Шепелько.

Дивно, адже більшість ЗМІ у місті лояльні до міського голови і розповідають, що Каспрук чудовий мер. Тож чому чернівчани не вірять у це?

Можливо тому що кожен чернівчанин має очі і може дати оцінку роботі, а точніше бездіяльності Каспрука, що і показали результати опитування від столичних соціологів.
Каспрук раніше неодноразово звинувачував у проблемах Чернівців журналістів, чернівчан, депутатів, облраду і навіть кабмін. Але жодного разу за 5 років у тому, що місто занепадає, не був винен власне сам Олексій Павлович. Бо ж він ідеальний мер, а більшість чернівчан чомусь вперто не хочуть цього розуміти і помічати. І навіть фотки з котиками у фейсбуці вже не допомагають…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини