Каспрук не зацікавлений у комфортності Чернівців, – Віталій Михайлішин

11.12.2019

Щорічно соціологічна група “Рейтинг” проводить всеукраїнське муніципальне дослідження щодо визначення найкомфортнішого міста України. У цьогорічному рейтингу Чернівці посіли передостаннє місце .

У програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький Промінь» депутат міської ради Віталій Михайлішин розповів, що ситуація буде повторюватися з року в рік, якщо і далі Чернівцями керуватиме людина, яка не зацікавлена у комфортності власного міста. Також він наголосив, що міський голова Олексій Каспрук повісив на місто мільйонні борги, які не дають змоги розвивати Чернівці.

«Міський голова та його оточення завалило місто кредитами. За які ми виплачуємо великі штрафи, а за ці кошти ми могли б купити і ковзанку для міста, купити додаткові автобуси, тролейбуси. Однак кошти йдуть просто на вітер, за те, що ми не використали ті кошти, які нам надали в кредит. Це є проблема. Поки не почнуть наказувати за це відповідальних людей, так буде й продовжуватися. Не можна відноситися так до міста і до чернівчан, як відноситься міський голова», – заявив Віталій Михайлішин.

Нагадаємо за керування Віталія Михайлішина у 2012 році Чернівці очолювали цей рейтинг і були найкомфортнішим містом України.

Джерело: “Чернівецький промінь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини