46% чернівчан не схвалюють роботу Каспрука, а 20% вимагають якнайшвидше усунути його від влади – соціологічна група “Рейтинг”

10.12.2019

Цілком схвалюють роботу мера Чернівців лише 3% чернівчан. 

Соціологічна група «Рейтинг» вивчала рівень довіри чернівчан до міського голови Олексія Каспрука. Столичні соціологи проводили опитування у рамках п’ятого всеукраїнського муніципального опитування.

Результати опитування виявились сумними для чинного мера. Його рейтинг пробив дно і впав до 3%, а 20% чернівчан взагалі вимагають якнайшвидше усунути від влади міського голову.

Лише 3% опитаних чернівчан цілком схвалюють діяльність на посаді мера Олексія Каспрука, а 46% не схвалюють його роботу, з яких 26% взагалі не схвалюють діяльність мера і 20% обрали варіант відповіді “Швидше не схвалюю”. Ще 23% “Швидше схвалюють” роботу очільника міста.

20% чернівчан вважають, що міського голову потрібно якнайшвидше усунути від влади. Ще 36% вважають, що мерові потрібно дати можливість допрацювати свій термін і замінити на іншого. Лише 17% вважають, що Каспрука потрібно переобрати на наступний термін.

Довідково: Щорічне опитування Соціологічної групи Рейтинг дає всесторонній аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг. Опитування проводили у 24 містах України (Київ та усі обласні центри; у Донецькій області – Маріуполь, у Луганській – Сєвєродонецьк). Людей опитували з 6 вересня по 10 жовтня на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини