«Ідіть на *** зі своїм Майданом»: черговий скандал у чернівецькій освіті

09.12.2019

Директорка чернівецької гімназії потрапила у скандал через репост у Facebook

Чернівецьку освіту під керівництвом Сергія Мартинюка продовжує лихоманити. Вже були численні прояви корупції, затримання на хабарах, алкогольні вечірки у робочий час за участі начальника управління освіти Сергія Мартинюка та директорів шкіл, а тепер директорка гімназії на своїй сторінці в мережі фейсбук вчить дітей нецензурній лексиці.

У мережі активно обговорюють скандальний допис у Facebook, репост якого на власній сторінці в соцмережі зробила директорка Чернівецької гімназії №5 Тетяна Мінакова.

7 грудня вона поширила допис: “Порошенко, Тимошенко и Вакарчук идите на х.й со своим майданом! МЫ хотим МИРА!”.

Під цим дописом з’явилися десятки коментарів чернівчан, у яких вони висловлюють обурення через дії Мінакової.

Це директор української гімназії репостить??? Ви взагалі контролюєте свої висловлювання ???? Сказати ,що я в шоці – це нічого не сказати . Яке щастя ,що наш син навчається у 4ій гімназії ,де директор та вчителі мають якусь клепку в голові тримати свої політичні переконання на кухні , а не виносити на загал“, – повідомила Lana Tkachenko.

Начальник управління освіти Чернівецької міської ради проведе розмову із директоркою чернівецької гімназії №5 через її репост у Facebook.

Сергій Мартинюк сказав, що сьогодні вранці побачив допис на сторінці Тетяни Мінакової і був “неприємно вражений”.

Я поки не встиг з нею поспілкуватися з цього приводу. Гадаю, що сьогодні-завтра у нас така зустріч має відбутися однозначно“, – сказав Мартинюк.

Посадовець назвав цю ситуацію “ненормальною”, проте додав, що для того, щоб робити якісь висновки із неї, потрібно “почути всі сторони”.

Директорка чернівецької гімназії №5 Тетяна Мінакова згодом заявила, що провокативні дописи із нецензурною лайкою на своїй Facebook-сторінці вона поширила нібито випадково.

За матеріалами molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини