Нових голів райдержадміністрацій оберуть за допомогою проєкту LIFT, – Сергій Осачук

04.12.2019

Соціальний проєкт LIFT починає працювати у Чернівецькій області. Про це розповів голова облдержадміністрації Чернівецької області Сергій Осачук.

LIFT — це платформа, що надає можливість здійснити відкритий пошук порядних і відповідальних людей, які розвиватимуть курс чесності та відкритості. Тому відтепер голови районної державної адміністрації будуть обиратись виключно через програму LIFT.

Кожен, хто горить бажанням змінити хід історії та побудувати сильну державу, заходить на сайт LIFT, залишає заявку. Після цього команда LIFT ретельно відбере найкращих кандидатів. Ті, хто залишаться у фіналі, пройдуть співбесіду з головою ОДА та з представниками Офісу Президента. У результаті відбору тільки найкращі кандидати будуть керувати районними державними адміністраціями.

«Я запрошую усіх активних, енергійних, справжніх патріотів України та Буковини долучитися. Адже жоден голова РДА у Чернівецькій області не може і не буде призначений без експертної оцінки програми і платформи LIFT. Долучайтеся до цього конкурсного відбору, а ми оберемо найкращих з якими перетворимо Буковину у новий динамічний край розвитку та успіху», – зазначив голова ОДА

Заявку можна заповнити за посиланням

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини